Skip to main content
Inzetten op innovatie loont fiscaal

Infosessie: Inzetten op innovatie loont fiscaal

Al meer dan 30 jaar zijn in de Belgische wetgeving fiscale gunstmaatregelen voorzien die bedrijven ondersteunen en stimuleren in hun onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Zo kunnen innovatieve ondernemingen een belangrijke besparing realiseren door een gedeeltelijke vrijstelling van de doorstorting bedrijfsvoorheffing voor medewerkers tewerkgesteld in onderzoek en ontwikkeling (O&O). Daarnaast is er de innovatieaftrek waarbij onder bepaalde voorwaarden netto-inkomsten voortvloeiend uit een aantal intellectuele eigendomsrechten voor 85% vrijgesteld worden van vennootschapsbelasting.

Tijdens deze infosessie komt u alles te weten over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om van deze fiscale incentives te genieten én wat de juiste praktische toepassingen zijn.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué.

Doelgroep

Deze sessie richt zich naar bedrijfsleiders en financiële managers, maar tevens naar innovatie- en R&D-managers die een eigen budget opmaken en beheren.

Spreker

Inge Temmerman (manager Taks & Legal Services Deloitte)

Adres

Deloitte Roeselare
Kwadestraat 151
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: 30 euro

AIO

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx