Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Infosessie: Handels- en investeringsopportuniteiten in Ethiopië
Ethiopië

Infosessie: Handels- en investeringsopportuniteiten in Ethiopië

De Federaal Democratische Republiek Ethiopië, een land met meer dan 100 miljoen inwoners, is in volle ontwikkeling dankzij het ‘Growth and Transformation Plan’ van de overheid. Dankzij het vredesakkoord met Eritrea, privatiseringen in de logistiek en andere sectoren, vele grondstoffen, lage lonen en energiekosten, de strategische locatie en verbeterde infrastructuur biedt dit Centraal West-Afrikaans land een groot voordeel ten opzichte van andere landen. Informeer je tijdens onze infosessie op 22 mei over de opportuniteiten in Ethiopië.

Bedrijven die er al geïnvesteerd hebben zijn onder meer Ontex, H&M, Decathlon, Boortmalt, Philips, enz… De zakelijke taal is Engels en er zijn business opportuniteiten in hernieuwbare energie, logistiek, agro-food sector, de industriële sector, de gezondheids- en textielsector. Tijdens deze infosessie ontvang je informatie uit eerste hand over de zakelijke mogelijkheden alsook over de economische exploratiemissie van Voka van 19 – 26 oktober 2019. Flanders Investment & Trade subsidieert je als KMO, in het geval van exportprospectie, voor onder meer de reis- en verblijfskosten. 

PROGRAMMA

  • 15u00: Verwelkoming, door Petra Van Bouwelen, International Business Development Manager Voka – KvK Mechelen-Kempen
  • 15u05: Presentatie over de Handels- en investeringsopportuniteiten in Ethiopië met de daartoe gekoppelde incentives, door H.E. Dhr. Grum Abay TESHOME, Ambassadeur voor Ethiopië in België, Luxemburg, Baltische staten en de EU
  • 15u45: Getuigenis van een bedrijf dat geïnvesteerd heeft in Ethiopië
  • 16u00: Toelichting over het programma van de Economische exploratiemissie van Voka naar Ethiopië van 19 tot 26 oktober 2019
  • 16u15: Q&A
  • 16u30: Einde

Meer informatie

Contacteer Petra Van Bouwelen via petra.van.bouwelen@voka.be of 015 45 10 20.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via hanna.poel@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
Banner people coach april-mei
banner VanRoey mei
Entre Deux Cotes
Feestverhuur Van Rompaey
banner AC S Accountants april
Banner Allindus
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse