Skip to main content
foto

Infosessie: Do's en don'ts van een internationale overname

Groei-ambities in buitenland? Al nagedacht over een overname in het buitenland? Hoe begint u hier concreet aan en waarmee houdt u best rekening? 

Door middel van een praktijkgetuigenis brengen we de do's en don'ts van een internationale overname in kaart. Filip Bossuyt, CEO van Ad Ultima geeft inzicht in hun groeitraject & ervaringen met de overnames in Nederland. Eveneens wordt de eerdere opstart van zijn activiteit in Frankrijk toegelicht. Bijkomend worden een aantal fiscaal, juridische en financiële aandachtspunten toegelicht door de heer Joost Claeys en de heer Bruno Degrande van Deloitte Private.Tot slot laten we Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, CEO’s Van BeMatrix,  aan het woord, die ervoor kozen om organisch te groeien door middel van het opzetten van joint ventures in het buitenland. 

Na deze infosessie heeft u alle do’s en don’ts van een internationale overname in beeld en heeft u zicht op een aantal alternatieve expansiestrategieën! 

Inschrijven voor deze infosessie kunt u hier doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tine Degryse

Doelgroep

Zaakvoerders en kaderleden van bedrijven die internationaal verder willen groeien (door overnames). 

Spreker 

Filip Bossuyt, CEO van Ad Ultima Group 
Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, CEO’s van BeMatrix
Bruno Degrande, Associate Deloitte Private, M&A & Finance
Joost Claeys, Partner Deloitte Private, Tax & Legal 

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis.

logo

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx