Skip to main content
Header Vegho

infosessie digitaliseren in de haven met Siemens

Digitalisering en technologie doet zijn intrede in elke onderneming. AI, IoT toepassingen, robotisering en andere toepassingen vinden hun weg naar productie en logistiek, customer service en back-office.

Voka-VeGHO organiseert samen met Siemens een infosessie rond Digital Twins en digitalisering in de haven.

Siemens is wereldwijd dé referentie op het gebied van Digital Twins, digitale tweelingen van een product, een productie of van de performance. Meer en meer worden van projectprocessen modellen gemaakt om virtueel te valideren dat het meest efficiënte scenario is gekozen. Het complete fabricageproces, inclusief voorraadbeheer en toelevering van onderdelen, wordt gedigitaliseerd. Klaar om met simulaties te achterhalen hoe processen te verbeteren zijn.
 
Via het IIoT Operating Systeem MindSphere, transformeren we uw productie data in waardevolle inzichten. Deze maken dan voorspellingen op product en productie performance mogelijk.
 
Siemens komt u graag deze ontwikkelingen toelichten op een werkgroep digitalisering voor de Gentse havenbedrijven. Volgend op uw inschrijving, nemen we even kort contact op, zodat we uw vragen en mogelijke obstakels in kaart kunnen brengen. Deze input wordt verwerkt in de presentatie van Siemens om deze sessie zo gepersonaliseerd mogelijk te maken.
 

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat