Skip to main content
foto

Infosessie: Digitale trends en ontwikkelingen - Imec

Heeft u een innovatief idee en bent u benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden met onderzoekers en ondernemers uit Vlaanderen? 

Vlaanderen huist verschillende kennisinstellingen, waaronder imec. Imec heeft als ’s werelds meest toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie heel wat kennis en experten in huis. 

Ontdek hoe imec, in samenwerking met Voka, u kan helpen om uw innovatief project ten volle te realiseren tijdens de infosessie ‘Digitale trends & ontwikkelingen’. 

Wat mag u verwachten op onze infosessie?

  • Een overzicht van het speelveld met de trends & ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie. 
  • Uitleg over de concrete ondersteuning die u kan krijgen via de verschillende programma’s binnen imec. 
  • Voorbeelden van West-Vlaamse ondernemingen die met imec een project afrondde, zodat u de relevantie van een samenwerking voor uw onderneming nog beter zal kunnen inschatten. 
  • Een netwerkmoment waarin u de kans krijgt om uw vragen op het gebied van digitale innovatie met verschillende, neutrale, imec experten te bespreken. 

Inschrijven voor deze infosessie kan hier. Heeft u nu al een prangende vraag? Stuur deze gerust op voorhand door naar Soraya Van Cauwenberghe

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Novy
Noordlaan 6
8520 Kuurne

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is gratis voor zowel leden als niet-leden. 

aio

logo imec

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx