Skip to main content
Map

Hybride werken

Hybride werken is het nieuwe normaal. Maar waar moet je op letten om huidige werknemers erover te kunnen informeren en toekomstige werknemers te kunnen aantrekken? Wat zijn de do's and dont's rond hybride werken? Dit leer je in deze opleiding.

Hybride Werken blijft een belangrijke en relevante zaak.  Het hybride model sluit zeer goed aan bij de wensen en verwachtingen die werknemers hebben van het moderne bedrijf.   Wil je de nieuwe generatie naar kantoor halen, dan is het essentieel dat je hen flexibiliteit, verantwoordelijkheid en eigenaarschap kunt bieden binnen een hybride werkmodel.  Dit vraagt wel wat van je organisatie.  Op het vlak van bedrijfscultuur, van leiderschap, van hoe een team samenwerkt, afspraken maakt, elkaar vertrouwt, elkaar versterkt en hoe flexibel ze zijn in tijden van verandering.  We gidsen u binnen dit traject doorheen de meest voorkomende kansen en obstakels. 

Programma

Sessie 1: Van een controlerende naar een resultaatsgerichte bedrijfscultuur


Sessie 2: Dialoog en bezieling: leidinggeven op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid met aandacht voor groei, autonomie en verbondenheid


Sessie 3: De aantrekkingskracht van het kantoor verhogen: de 8 C's


Sessie 4: Hybride werken:  reflexteer over en versterk het (bestaande) diversiteits- en inclusiebeleid. 

Logo Welt ESF

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

Labora
Mechelsestraat 202
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus