Skip to main content
  • Activiteiten
  • Hubo Limburg United invites 8 Ondernemersclubs Voka - KvK Limburg

Hubo Limburg United invites 8 Ondernemersclubs Voka - KvK Limburg

Beste ondernemer,

Uw Ondernemersclub trekt samen met de 7 andere Ondernemersclubs die ondersteund worden door Voka - Kamer van Koophandel Limburg naar een basketbalwedstrijd.

Graag nodigt Hubo Limburg United u uit op vrijdag 22 oktober voor een avond vol netwerkplezier in een aangenaam en sportief kader.

Om 18u15 verwelkomen wij u graag in de VIP-lounge van onze thuisbasis sporthal Alverberg om de avond goed in te zetten met een welkomstdrankje, gevolgd door een verwelkoming van Maarten Bostyn, voorzitter van Hubo Limburg United en Kris Claes, Directeur belangenbehartiging & talent bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Vervolgens gaan we verder met een pastabuffet inclusief dranken, verzorgd door onze vaste catering partner Atelier V. Tijdens dit walking diner kan u netwerken met leden van de andere Limburgse Voka Ondernemersclubs.

Nadien is het tijd voor het spektakel van de avond, met de topwedstrijd Hubo Limburg United tegen Brussels Basket die van start gaat om 20u30.  Tijdens de pauze voorzien we opnieuw een drankje in de VIP lounge.

Na de wedstrijd is er nog de mogelijkheid om na te praten met andere partners van onze Hubo Limburg United Business Community en kennis te maken met de leden van de andere Ondernemersclubs in een sfeervol en ontspannen kader!

alle logos

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Sporthal Alverberg
Herkenrodesingel 33
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Exclusief voor leden ondernemersclubs: € 70,00 (excl. BTW) 

Inbegrepen in de prijs? 
Seat in de VIP tribune
Glaasje welkomstbubbels
Wijn, bier en frisdrank voor de wedstrijd en tijdens de pauze
Pasta buffet by Atelier V
1 parkeerkaart per 2 personen 

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo