Skip to main content
Logo KamerAcademie
  • Online

Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt veroveren?

Internationale expansie om je bedrijf te laten groeien!

Voor ambitieuze ondernemers die hun business willen laten groeien, is internationale expansie een belangrijke prioriteit.
Bedrijven die zich goed voorbereiden en een sterke exportstrategie uitwerken hebben het meeste kans op succes bij het betreden van een nieuwe markt.
Als jouw bedrijf klaar wil zijn voor internationale en exponentiële groei, is deze interactieve workshop een must.
 
Tijdens deze workshop leer je onder meer:

  • Wat je moet weten over de nieuwe markt die je wil betreden;
  • De verschillende opportuniteiten en uitdagingen die horen bij internationale groei;
  • De verschillende ‘Market Entry Strategies’ met hun voor- en nadelen;
  • Wat doorslaggevend is bij het kiezen van de juiste exportstrategie;
  • Hoe ‘strategic alliances’ een boost kunnen geven aan uw internationale expansie; en
  • Tactieken om de gekozen strategie zo vlug en efficiënt mogelijk te implementeren.

Jouw expert
Bram Vaerewyck is een expert in exportstrategie en business development met bijna 20 jaar ervaring in een internationale B2B en B2C omgeving. Als exportdirecteur en lid van het internationale managementteam bij o.m. Duvel Moortgat, Leonidas en Luxilon Industries heeft hij heel wat airmiles op de teller staan. Vanop de eerste rij bouwde hij mee aan wereldwijde verkoops- en distributienetwerken van Belgische kwaliteitsproducten en de promotie van premiummerken.

Als partner bij Business Markers begeleidt Bram nu entrepreneurs en managers bij het bepalen van hun exportstrategie en het opmaken, implementeren en opvolgen van een concreet actieplan voor de (verdere) uitbouw van hun exportactiviteiten. Hij maakt daarbij gebruik van een gezonde mix van strategisch-conceptueel denken, theoretische modellen getest in de praktijk en hands-on oefeningen die helpen om strategische keuzes te maken. Bram is een vaak gevraagde gastspreker en lid van adviesraden.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef voor 5 september is het projectbedrag als lid van Voka €162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 015/45 10 20

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse