Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Halal Certificering

  • Online

Nu de wereld steeds meer met elkaar verbonden raakt, is de vraag naar halalproducten tot ongekende hoogten gestegen. Het is meer dan enkel een label en wordt aanschouwd als een symbool van vertrouwen, zuiverheid en authenticiteit door meer dan 1,8 miljard moslims wereldwijd. Maar hoe ga je er juist mee aan de slag?

In deze infosessie maken we je wegwijs in halal certificering en de manieren waarop je bedrijf ermee aan de slag kan gaan. Door producten te certificeren die voldoen aan strenge halal-normen, kunnen bedrijven hun afzetmarkt gevoelig vergroten, wat de weg vrijmaakt voor exponentiële groei en wereldwijde erkenning. 

  • Hoe vraag ik een halal keurmerk aan?

  • Waar moet ik allemaal op letten bij de aanvraag?

  • Voor welke producten is dit van toepassing?

Het certificeringsluik wordt toegelicht door Halal Food Council of Europe (HFCE). HFCE is de onbetwiste marktleider in halalcertificering. Hun deskundige team begrijpt de complexe voorschriften van landen over heel de wereld en streeft naar de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Ze staan bekend om transparantie, integriteit en internationale erkenning, waardoor ze de beste keuze zijn voor bedrijven die een halalcertificering overwegen.

Onze tweede spreker is een halalmarktexpert met diepgaande kennis van de moslimconsument. Hij zal belangrijke trends en inzichten delen over de groeiende halalmarkt, en ons helpen begrijpen hoe bedrijven kunnen gedijen in deze sector en aan de behoeften van moslimconsumenten kunnen voldoen. Zijn presentatie zal ook culturele nuances en diversiteit binnen de moslimgemeenschap benadrukken, waardoor je een breder begrip zal krijgen van deze markt, hoe groot die is, en waarom het absoluut de moeite is deze te overwegen.
 

Met de steun van

Vlaio

Contactpersoon

Arno Stulens

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus