Skip to main content
Map

H2O schoolt zich bij: bezoek Sint-Martinusscholen

H2O

Met meer dan 2.300 leerlingen en 300 leerkrachten vormen de Sint-Martinusscholen in Herk-de-Stad een van de grootste scholengroepen van de regio, waar authenticiteit, verbondenheid, passie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op 2 oktober leren we meer over deze school en proberen we de brug te slaan met het bedrijfsleven door ondernemers aan het woord te laten over hun initiatieven die ze vandaag al met de school hebben ondernomen. 
 
De receptie en hapjes zullen verzorgd worden door de leerlingen van domein voeding en horeca van de Sint-Martinusscholen. 

Praktische informatie

Programma
  • 19u00 - Ontvangst 
  • 19u30 - Welkomstwoord door voorzitter Karlien De Turck
  • 19u35 - Toelichting Sint-Martinusscholen door coördinerend directeur Joris Verboven
  • 20u00 - Rondleiding 
  • 20u45 - Netwerkmoment met hapjes 
  • 22u30 - Voorzien einde 
Deelnameprijs

Gratis voor leden van Ondernemersclub H2O
Niet-leden: € 50 

Interesse in een lidmaatschap bij Ondernemersclub H2O?
Klik hier voor meer info
 

Annuleringsvoorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot 48u vooraf via menno.vangemeren@voka.be. Nadien wordt een no-show fee van € 30 aangerekend wegens gemaakte cateringkosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

Registreer je als werkgever voor de YOUCA JOBBANK

Op 19 oktober 2023 engageren meer dan 15.000 leerlingen, inclusief leerlingen van de Sint-Martinusscholen, zich om voor één dag te gaan werken. Het loon dat ze die dag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Dit jaar gaat dat naar een jongerenproject in Senegal van Plan International. Met hun project Champions for Change wil Plan samen met jongeren de bestaande genderrollen uitdagen om zo seksueel geweld aan te pakken. De jobbank is de plaats waar we leerlingen, leerkrachten en werkgevers met elkaar verbinden.

Post een job voor de Youca Action Day

Met ondernemende groeten 

Het bestuur van Ondernemersclub H2O

Voorzitter Karlien De Turck (Camileon), Jeroen Hermans (ING), Maarten Van Eyck (ADEM architecten), Menno van Gemeren (Voka-KvK Limburg), Katrien Vanrusselt (Flexorius) en Sylvia Vogelaar (Passion Works!) 

H2O

Contactpersoon

Menno Van Gemeren

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Sint-Martinusscholen
Oude Tramweg 2
3540 Herk-de-Stad

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden H2O
Niet-leden: € 50 

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.