Skip to main content
grw
  • Online

Gratis inspiratiesessie Growth Marketing

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Dit zijn de vragen die beantwoord zullen worden tijdens deze Growth Marketing Inspiratiesessie.

Als jong bedrijf, is growth marketing ook een manier om met een beperkt budget grote stappen vooruit te zetten. Minder input, meer output. Doelgerichter communiceren en zaken die onmogelijk lijken toch mogelijk maken. Met een combinatie van een creatieve mindset en digitale tools kan een marketingstrategie naar een volgend niveau getild worden. 

Wat kan je verwachten tijdens deze inspiratiesessie?

We spreken over snelle experimenten, best practices, tools, learnings, snacks en je krijgt de mogelijkheid om al uw growth marketing gerelateerde vragen af te vuren aan de consultants van GrowForce.
 
Begin vandaag nog uw concurrenten te slim af te zijn en kom luisteren naar wat growth marketing voor u, uw team of uw bedrijf kan betekenen.
 
Praktisch
De sessie zal worden gegeven door Nicholas D’hondt van GrowForce.

Op dinsdag 9 juni van 13.00-14.00 uur

Wil je na deze inspiratiesessie verder inzetten op Growth Marketing? Dan kan je de opleiding Growth Marketing volgen op 24 juni + een individuele sessie naar keuze. 

GrowForce
GrowForce helpt oprichters, marketeers en growth teams bij het creëren van voorspelbare sales funnels en het verhogen van tractie, retentie en referral.
 
Het GrowForce team doet dit door je te leren hoe je leadgeneratie kan automatiseren, klantstromen kan optimaliseren en het brainstormen over growth-experimenten.
GrowForce kan je ook helpen om uw waardepropositie, verkoop- en marketingproces, technologie blueprint en verkoopteam naar een hoger maturiteitsniveau te brengen.
 
GrowForce heeft al meer dan 200 professionals gecoacht bij bedrijven als Telenet, KBC, Luminus, Tentoo, Ontoforce, Bloovi, Bolt, EY and Bullswap.
 
https://grow-force.com 

https://www.growforce.academy/  

Wil je na deze inspiratiesessie verder inzetten op Growth Marketing? Dan kan je de opleiding Growth Marketing volgen op 24 juni + een individuele sessie naar keuze waar je one-on-one kan samenzitten.

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving

De plaatsen zijn beperkt dus uw inschrijving is pas compleet na bevestiging ervan.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat