Skip to main content

Focus Noord On Tour: editie 2

Focus Noord On Tour

Eind vorig jaar lanceerde Focus Noord – het verbond van de 6 Noord-Limburgse ondernemersclubs – een geslaagde eerste editie van ‘Focus Noord On Tour’ in Hechtel-Eksel. Als vervolg op het succes van 2021, organiseren we op vrijdag 7 oktober 2022 een tweede editie.

Ditmaal is ondernemersclub TRIOC (Bocholt-Oudsbergen-Peer) de gastheer en wordt er verzameld in de VIP-ruimte ‘Extra Time’ van sportcomplex De Damburg in Bocholt. Wees er zeker bij op dit informele netwerkmoment met je Noord-Limburgse collega’s.

Als gastspreker verwelkomen we Sophie Tournier, organisatrice van de jobbeurs voor nieuwkomers uit asielcentra. Samen met Focus-Noord zette zij de eerste jobbeurs op in mei en informeert ze jullie graag kort over een volgende editie. Want iedere ondernemer kan beamen dat er nood is aan mensen om de vele openstaande vacatures binnen onze bedrijven in te vullen.

We kijken er naar uit om ook jou te mogen ontvangen op vrijdag 7 oktober. Afspraak van 17.30u tot 21.00u in ‘Extra Time’ te Bocholt.

Deelname aan het event is gratis. Snel inschrijven is wel de boodschap want het aantal plaatsen is net zoals vorig jaar beperkt tot 250.

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen.

Met warme groet

Het bestuur van Ondernemersclub VIP

Focus Noord

Contactpersoon

Johan Maesen

Regioverantwoordelijke Noord-Limburg

Adres

Sportcomplex De Damburg
Brogelerweg 59
3950 Bocholt

Wanneer

Prijs

Gratis 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.