Skip to main content
Map

Fiscale geletterdheid

Leer de ins en outs van fiscale geletterdheid in onze gratis inspiratiesessie. Ontvang praktische tips van experts.

Fiscale geletterdheid ligt aan de basis van een duurzaam financieel beleid. Geleid door Ben Veijfeijken van Van Havermaet, biedt deze gratis sessie praktische en pragmatische tips om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

In één interactieve bijeenkomst krijg je antwoorden op cruciale vragen zoals welke fiscale uitdagingen er voor je liggen, hoe je je onderneming het beste kunt organiseren en wat je moet overwegen voor je personeelsbeleid. De opleiding is niet alleen informatief maar ook direct toepasbaar, en behandelt de belangrijkste aspecten van een fiscaal gezonde onderneming.

Mis deze kans niet om je onderneming sterker en toekomstbestendiger te maken. Meld je nu aan!

Indien je nog niet over een ondernemingsnummer beschikt, gelieve dan je rijksregisternummer door te geven bij inschrijving.

Doelgroep

  • Ondernemers die hun fiscale kennis willen vergroten
  • Startups die hun bedrijf goed willen opzetten
  • Bedrijfsleiders die hun personeelsbeleid willen verbeteren

Spreker

Ben Veijfeijken van Van Havermaet zal de sessie leiden. Met zijn expertise biedt hij waardevolle inzichten om je bedrijf toekomstbestendig te maken.


Logo

 

Contactpersoon

Tim Van Roy

Manager Financiën

Adres

To be announced
Regio Leuven
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus