Skip to main content
Map

Expertenpanel: HR-trends 2021

  • Online

 ESF   welt 

Al enkele jaren neemt de krapte op de Vlaamse arbeidsmarkt stelselmatig toe: het aantal vacatures stijgt terwijl het aantal werkzoekenden daalt. Door de moeilijke match tussen vraag en aanbod hebben werkgevers moeite om (goed opgeleid) personeel te vinden, waardoor ze met openstaande vacatures blijven zitten. De huidige arbeidsmarktsituatie zet ons dan ook aan om stil te staan bij zaken als het belang van opleiding en talentontwikkeling op de werkvloer, veranderende jobs, thuiswerk etc. Dat is precies wat we doen tijdens een online rondetafelgesprek op 19 mei met 3 experts ter zake: Kathleen Jacobs (SD Worx), Sven Stevens (Premed) en Walter Reynaert (Randstad).

Panelleden

Katleen JacobsKatleen Jacobs
Regional Manager Legal Consulting
SD Worx


 

Sven StevensSven Stevens
Administratief en financieel directeur
Premed


 

Walter ReynaertWalter Reynaert
CHRO
Randstad Group Belux 

Ken je Welt nog niet?

Deze infosessie is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

Partners

Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

logos

Contactpersoon

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (Inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus