Skip to main content
Expert Class - Sales Management

Expert Class - Sales Management

Het sales team is één van de belangrijkste van elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes. 

U als salesmanager speelt een cruciale rol bij de implementatie van deze strategie. Klaar om uw team naar ongekende hoogten te brengen?

In dit lerend netwerk wordt u hiervoor niet alleen begeleid door een salesexpert, maar u vindt ook een heel interessant klankbord bij andere sales en accountmanagers. Samen wisselt u kennis en ervaring uit. U krijgt er dus ook een heel eigen netwerk bovenop.

Tijdens de kick-off maken we kennis met elkaar en bepalen we de thema’s van de volgende sessies, zodat dit traject op maat wordt uitgewerkt en beantwoordt aan de verwachtingen. Wie zijn we, wat doen we en wat zijn onze uitdagingen?
Hoe genereren we resultaten en boeken we succes?

Mogelijke thema’s zijn:

  • Visie, missie, strategie
  • Sales Funnel
  • Boost your sales(team)
  • Onboarding nieuwe teamleden
  • Rolverdeling binnen het team
  • Coachen naar succes

De sessies vinden plaats bij de deelnemende bedrijven. Op die manier krijgen we een beeld hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat en wat we van elkaar kunnen opsteken. 

Grijp uw kans en maak van dit lerend netwerk uw eigen ontwikkelingstraject.

Voor wie ?

Sales -en sccountmanagers, sales directors 
U werkt het commerciële beleid van het bedrijf uit. U bepaalt de te bereiken doelstellingen en de aan te wenden middelen. U motiveert, coördineert en stuurt de accounts en de vertegenwoordigers aan.

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Regine Vyverman of bel 052 33 98 30.

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€ 790 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

 

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat