Skip to main content
Expert Class - Production Manager

Expert Class - Production Manager

In dit lerend netwerk vindt u een interessant klankbord bij gelijkgestemde productiemanagers uit andere bedrijven uit uw regio.

Als productieverantwoordelijke heeft u vaak een unieke functie binnen uw organisatie. In dit lerend netwerk vindt u een interessant klankbord bij gelijkgestemde productiemanagers uit andere bedrijven uit uw regio. Samen vindt u oplossingen voor heel wat vraagstukken die u aanbelangen. U hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden, als iemand anders u al is voorgegaan. Het netwerk stimuleert uw efficiënt en resultaatgericht denkvermogen en geeft zuurstof aan nieuwe ideeën en inzichten.


Samen met de groep bepaalt u de thema’s die u wil behandelen gedurende het traject van 6 halve dagen. Mogelijke thema’s zijn:

  • De kracht van het visueel productiemanagement 
  • Hoe uw impact vergroten?
  • Strategie vertalen naar KPI’s en doelstellingen
  • Coachend en motiverend leiderschap 
  • Hoe omgaan met verandering? 
  • Flexibiliteit en diversiteit 

U leert niet alleen van een expert maar wisselt onderling heel wat kennis en ervaring uit. Doordat de sessies bij de deelnemende bedrijven doorgaan, kan u ook op die manier heel wat nieuwe inzichten en inspiratie opdoen. 

Uw Voka-expert

Chris Bourgois was zelf jarenlang productiemanager bij Bekaert en is nu zelfstandig consultant met een zeer sterke praktische inslag. Hij is een kei in het coachen van leidinggevenden naar een hoger niveau. 

Doelgroep

Geeft u als tweedelijnsverantwoordelijke (of hoger) leiding aan een team van productieteamleaders en bent u actief betrokken bij budgettering, aankoop, bepaling van KPI’s en aanwerving? Dan is het netwerk Production Manager iets voor u. 

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een maitltje naar Regine Vyverman of bel 052 33 98 30.

Adres

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen (Voka Box)
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden:

€790 (excl.btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

10% korting vanaf een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf. Inclusief syllabus en lunch.


Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

 

kmo-portefeuille

 

 

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat