Skip to main content
Map

Exclusief netwerkevent op WK wielrennen in Huldenberg

Schreeuw samen met collega-ondernemers Wout Van Aert, Jasper Stuyven of Greg Van Avermaet naar de wereldtitel tijdens het WK wielrennen op zondag 26 september. Je krijgt de mogelijkheid om van op de eerste rij dit unieke event te volgen, terwijl je voluit in de watten wordt gelegd met een luxe VIP-arrangement.

Banner WK

Luxe VIP-arrangement

Op zondag 26 september vindt het WK wielrennen voor elite mannen plaats. Met verschillende passages door de Druivenstreek en finish in Leuven zal Vlaams-Brabant vol in de schijnwerpers staan.

wk huldenberg

Met Voka Vlaams-Brabant als partner van het officieel WK-dorp Huldenberg, bieden we jou als trouw Voka-lid graag de mogelijkheid om van op de eerste rij mee te genieten van dit spektakel. Dankzij deze uitnodiging krijg jij immers de kans om een luxe WK VIP-arrangement te reserveren. Wat je voor je ticket in ruil krijgt is niet min. Lees even mee:

  • Vanaf 10 uur ben je welkom op het kasteeldomein Huldenberg, de VIP-zone waar je tot 12 uur kunt genieten van een degustatietoer met ontbijt, apero, amuses, etc.
  • Doorlopend kun je de overige activiteiten van het WK-dorp bezoeken: een expo, optredens, braderie met straatanimatie, etc.
  • Van 12 tot 15 uur is er een walking dinner in de authentieke spiegeltent, exclusief voor Voka-leden zoals jij. De wedstrijd zal daar te volgen zijn op groot scherm.
  • De 2 live passages van de renners kun je in het dorpscentrum volgen op een exclusief podium in de VIP-zone of op de gevreesde Smeysberg (tot 17% hellingsgraad!).
  • Van 14 tot 16 uur kun je tijdens een degustatietoer in het kasteeldomein genieten van desserten, digestieven, streekproducten en andere delicatessen.
  • Tussen 12 en 19 uur kun je doorlopend terecht in de open bar in de VIP-zone, ook hier kun je een hapje verkrijgen en de wedstrijd live volgen. Na de wedstrijd zal hier een optreden plaatsvinden.
  • Parkeerplaats is voor jou gereserveerd vlakbij het kasteeldomein.

Bestel je tickets

Als trouw Voka-lid krijg jij exclusief de kans om tickets voor dit unieke spektakel te reserveren. De prijs bedraagt €185 (excl. btw) per persoon. Je kunt ook nog voor 3 extra personen tickets aankopen. Let op: het aantal tickets is beperkt, dus aarzel niet te lang met je bestelling als je er zeker bij wil zijn!

Volgens de huidige coronarichtlijnen is een Covid Safe Ticket verplicht om deel te nemen aan dit event. Breng dit digitaal mee, alsook je identiteitskaart.

Beschik je niet over een CST? Neem zo snel mogelijk contact met Kristien Put via kristien_put@voka.be

logo Ifori

Contactpersoon

Anoesj Mouradian

Key Account Relatiebeheerder

Wanneer

Prijs

Dit event is exclusief voor Voka-leden.

€185 (excl. btw) per ticket. 
Je kunt maximaal 4 tickets aankopen.

Opgelet: het aantal tickets is beperkt. Wees er dus op tijd bij als je dit event niet wil missen.

Eens gereserveerd en betaald is annulatie niet meer mogelijk. Je kunt dan wel je tickets doorgeven aan anderen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier de coronarichtlijnen. 

Proximus