Skip to main content
  • Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen

Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze leden en ondersteuning te bieden aan de horeca- en eventsector, laten we bij Voka Vlaams-Brabant opnieuw fysieke events toe. Dit uiteraard steeds volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en het Covid Event Protocol. 

Wat zijn de corona richtlijnen

Vanaf 1 oktober zijn er in Vlaanderen geen beperkingen meer voor evenementen met minder dan 500 toeschouwers binnen en minder dan 750 toeschouwers buiten, tenzij de bevoegde lokale overheid anders beslist.

Voka evenementen met 500 of meer bezoekers binnen of 750 of meer bezoekers buiten zullen vanaf 1 oktober gebruik kunnen maken van het Covid Safe Ticket. Bij gebruik van het Covid Safe Ticket vervallen de verplichtingen inzake mondmasker, sociale afstand en CIRM/CERM protocols. Het is ook mogelijk om zonder Covid Safe Ticket een evenement met 500 of meer bezoekers binnen of 750 of meer bezoekers buiten te organiseren, maar dan gelden de verplichtingen inzake mondmasker, sociale afstand en CIRM/CERM protocols wel. In de bevestigingsmail van onze events zal worden aangegeven of het om een event met of zonder Covid Safe Ticket gaat.

 

Webpagina opgemaakt op 30/09/2021 en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen van de Nationale Veiligheidsraad en het Covid Event Protocol.