Skip to main content

Employer branding

Hoe win je de war for talent?

Employer branding?

't Is al een paar jaar een hot topic, want veel bedrijven vinden het niet gemakkelijk om op het juiste moment de juiste medewerkers aan te trekken.

Maar hoe begin je daar nu aan? Een werkgeversimago neerzetten dat duurzaam is? Een employer brand dat een authentiek maar meteen ook een overtuigend verhaal vertelt? Zodat kandidaten perfect weten wat ze bij jou mogen verwachten. En wat niet.

Laat je gidsen door een expert in het vak en laat je inspireren door andere bedrijven. Uit deze workshop haal je een aantal kant-en-klare tips en slimme inzichten om jouw employer branding naar een hoger niveau te tillen. 

Doelgroep

HR, marketing of communicatie professionals en zaakvoerders 

Jouw expert

Jonas Heuts is sinds 2017 employer marketing expert bij Insilencio en sinds begin 2021 managing partner. Vanuit zijn passie om mee te bouwen aan een wereld met droomwerkgevers, neemt hij jou graag mee in de wondere wereld van employer branding.
 

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka - KvK Mechelen - Kempen
Onze-lieve-vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 28/1 betaal je als Voka-lid slechts €162.

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 28 januari is het projectbedrag als lid van Voka €162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

KMO-portefeuille

Meer info?

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx