Skip to main content

Econotoer Zele-Waasmunster-Hamme

Econotoer Zele-Waasmunster-Hamme fietst op 21 september 2019 langs bedrijven en industrieel erfgoed.

Econotoer Zele-Waasmunster-Hamme

Na geslaagde edities in Dendermonde, Wetteren-Wichelen en Aalst, zoekt de Econotoer op 21 september het gezelschap op van ondernemend Zele, Waasmunster en Hamme. Via een fijne fietstocht ontdekken we bedrijven van nu en waardevol industrieel erfgoed van toen.

Deze vierde uitgave van de Econotoer brengt ons op zaterdag 21 september langs mooie landschappen, actieve bedrijven en economisch erfgoed. Deelnemers kunnen vrij starten tussen 8.30 u. en 11.00 u.

De route

Vertrekplaats: Nebim (Wijnveld te Zele).

Op de route (32 km) zijn er 11 stoppplaatsen (bedrijven en historische plekken van economisch belang): Nebim, Herwebo, Desso-site, Winnning Sails, Kompagnon, Kasteel Blauwendael, B&B La Corderie, Mirabrug, De Koolputten, Transport Van Bogaert en W-Technics. Bedrijven doen hun deuren open voor een woordje uitleg bij hun activiteiten en plannen.

Download hier de brochure

Praktisch

Iedereen is van harte welkom om de fietsroute te rijden. Deelnemen is bovendien volledig gratis. Econotoer is een prima gelegenheid voor een fitte, ontspannende en boeiende teambuilding voor bedrijven!

Inschrijven

Voor meer info en inschrijvingen (verplicht!) kan u terecht op econotoer@voka.be of telefonisch op het nummer 0497 52 28 07.

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat