Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • In drie stappen naar nieuw talent met JobRoad - Kickstart Leuven

In drie stappen naar nieuw talent met JobRoad - Kickstart Leuven

 • Online

Ben je als bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers en gevestigd in de provincie Vlaams-Brabant? Ben je klaar voor een maatschappelijk verantwoord aanwervingsbeleid? Wil je jouw vacatures invullen en sta je open voor anderstalig talent, dan kan ons tewerkstellingsproject interessant zijn voor jou!
 

JobRoad is een organisatie die zich toelegt op het activeren van personen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt. Deze personen hebben nood aan intensieve(re) begeleiding en het is net daar waar de sterkte van JobRoad ligt.

De opzet van dit initiatief bestaat uit het matchen van openstaande vacatures bij lokale bedrijven met talentvolle kandidaten. Met JobRoad:

 • kan u uw vacatures in de kijker zetten bij lokale arbeidsmarktactoren die werkzoekenden in begeleiding hebben;
 • worden diezelfde werkzoekenden voor u gescreend en nadien geselecteerd volgens hun competenties, interesses en motivatie;
 • voorzien we een sollicitatiemoment voor uw bedrijf en de sollicitanten die in aanmerking komen voor uw vacatures.

Welt banner

Programma

Wat mag u verwachten?

 • Je krijgt de kans om jouw bedrijf en jouw vacatures gedurende 20 minuten te pitchen voor een publiek van arbeidsbemiddelaars, trajectbegeleiders en jobcoaches die in jouw regio actief zijn. 
 • Een sollicitatiemoment (en bezoek indien mogelijk), bij jou in het bedrijf met werkzoekenden die gescreend zijn op basis van jouw pitch en zij die geïnteresseerd zijn in de vacature(s)
 • Dit aanbod is volledig gratis

Voor wie? 

 • Je hebt openstaande vacature(s)
 • Je staat open voor doelgroepen die een afstand ondervinden tot de arbeidsmarkt, om welke reden dan ook.

Projectmodel

 1. Kickstart (online): Je stelt de vacatures/personeelsnoden van je bedrijf voor aan een publiek van arbeidsbemiddelaars, trajectbegeleiders en jobcoaches
 2. Screening & Matching: JobRoad gaat aan de slag om de voorgestelde kandidaten voor jou te selecteren;
 3. Projectweek: geselecteerde werkzoekenden krijgen voeling met de job inhoud op de werkvloer.  Slaat de vonk over tussen sollicitant en werkgever, dan is er een match die via uitzendarbeid, werkplekleren of via een specifieke stage, kan uitmonden in een nieuwe aanwerving.

Projectmodel Welt

Logo partners

Contactpersoon

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus