Skip to main content

Diversiteit als strategische keuze

Diversiteit als strategische keuze is de opleiding die volgt op de ondertekening van het Diversiteitscharter van Voka Antwerpen-Waasland. Samen met diversiteits- en inclusiecoach Talentree zetten we de lijnen uit voor divers en inclusief ondernemerschap.

Hannelore Waterschoot (Talentree, Vlerick Business School) en Saïd El Majdoub (KDG en AP Hogeschool) zijn onze experten ter zake.

Wat mag je verwachten?

  • Diversiteit als strategische keuze: Wat is de concrete meerwaarde van diversiteit voor je organisatie? Diversiteit is geen doel op zichzelf, maar een middel om je strategische doelstellingen waar te maken.
  • Stakeholder management: Wie is betrokken bij dit verhaal en hoe win je hun engagement?
  • Bias: Welke impact heeft het referentiekader van je medewerkers? Onbewuste vooringenomenheden hebben invloed op hoe leidinggevenden en medewerkers de werkcontext bekijken.
  • Managen van diverse teams: Of teams nu op een organische manier divers worden, of vanuit een strategische keuze; het vergt nieuwe leiderschapsvaardigheden en processen.


De opleiding is interactief opgebouwd en vertrekt van de concrete uitdagingen en opportuniteiten binnen de groep. Een inschrijving geldt in de eerste plaats voor jou als CEO. Je HR-manager is welkom als extra inschrijving.


Met veel plezier kunnen we de nieuwe opleidingsdatum op 1 juni bevestigen. Inschrijven via de knop rechtsboven.

Praktisch

Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

  • 07.30 uur: ontvangst
  • 08.00 uur: start opleiding
  • 12.00 uur: voorzien einde

Contactpersoon

Emma Cottenie

Welt-Coördinator

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €495.00
Niet-leden: €750.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin