Skip to main content
Digitale transformatie
  • Online

Digitale transformatie

Groeien door digitale transformatie, hoe dan?  Verneem het tijdens het webinar met Proximus en Voka-adviseur digitale transformatie, Dieter Somers

Deze crisis heeft ons getoond dat er online veel meer mogelijk is. Denk maar aan de verschillende virtuele showrooms en beurzen die werden opgezet, het aanbod aan virtuele opleidingen en het vele telewerken. Dit heeft ervoor gezorgd dat bedrijven veerkrachtiger en wendbaarder waren tegen deze crisis.  Bijgevolg passen bedrijven vandaag hun businessmodel aan op de versnelde digitale transformatie. Voor vele anderen, is de noodzaak aan digitale transformatie duidelijk geworden.
 
Tijdens deze sessie gaan we in gesprek met 3 experten die u begeleiden doorheen de verschillende facetten van digitale transformatie, en dit met concrete use cases. Samen bekijken we wat de impact is van de digitale transformatie op de ICT-infrastructuur alsook de implicaties voor cybersecurity. We bekijken hoe u prioriteiten kan stellen in uw  geheroriënteerde businessmodel en we willen ook weten hoe u, de ondernemer, digitale transformatie ervaart.
 
Na de sessie weet u hoe u concreet aan de slag kan gaan, wat de investeringskosten met zich teweegbrengen en welke efficiëntiewinsten u hier uit kan halen.
 
Dit wordt een interactieve sessie, waarbij u vragen kunt stellen aan onze experten.
Zit u met vragen die u zeker beantwoord wilt zien tijdens deze sessie, laat het ons dan op voorhand weten door te mailen naar isabelle.meulemeester@voka.be
 

Sprekers

Jan Sonck

Jan Sonck
Head of Enterprise Innovation
Proximus

 

Johan De BelieJohan De Belie
Executive Advisor
Proximus

 

Johan De BelieDieter Somers

Senior Adviseur Digitale Transformatie
Voka

Partner

Proximus

 

 

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Coördinator Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: €25

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
British School of Brussels
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad