Skip to main content

Digitale Bryo Infosessie - November 2020

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

Bryo is onderverdeeld in drie verschillende deeltrajecten: StandUp, StartUp en ScaleUp. Zit je dus nog in de ideefase, dan kan sluit het StandUp traject het best aan. Is je businessplan al gevalideerd en heb je inmiddels je eerste klanten binnen gehaald? Dan pas je perfect binnen het StartUp traject. Wil je nu echt schalen en streef je naar het behalen van een omzet van 1mio euro binnen de drie jaar? Dan sluit ScaleUp prima aan op jouw noden. 

Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op de verschillende trajecten en deelt een huidige Bryo zijn Bryo ervaringen met jullie. 

Aan het einde van de avond weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je onmiddellijk een intakegesprek inplannen met een Bryo coördinator. 

Dit is een digitale infosessie. Enkele dagen voordien bezorgen we je de zoom-link.

Tot dan!

Contactpersonen

Sophia De Bruyne

Jong Ondernemen - Ledenrelaties

Louise Blondé

Jong Ondernemen - Events & Netwerking

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat