Skip to main content
Digital Marketing Lab: Basics social media

Digital Marketing Lab: Basics social media

Ontdek het geschikte sociale mediakanaal voor jouw bedrijf.

Een social media strategie is niet meer weg te denken in je online marketingplan. Tijdens deze opleiding gaan we praktisch aan de slag. Je leert hoe je de juiste social media kanalen voor jouw bedrijf kan bepalen en gaan we nadenken over de juiste content in de tone of voice die past bij jouw bedrijf. Tijdens deze opleiding gaan we ook dieper in op het marketing funnel principe, zodanig dat je gericht kan adverteren en de juiste doelgroep bereikt. Tenslotte lichten we het gebruik van de Facebook Pixel toe. 

Ben je al een ervaren digital marketeer en heb je nood aan een opfrissing? Schrijf dan in voor Social Media Advanced!

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Basics

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Voor de praktische oefeningen heb je toegang nodig tot een echte/fictieve Facebook Business Manager en Facebookpagina. Vooraf bezorgen we je een handleiding om dit zelf aan te maken.

Spreker

Quinten Hebbelynck van Digital Leader. Quinten is als Social Media Expert een echte krak in zijn vak. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote speler in de travel industrie. Met veel enthousiasme ondersteunt hij de online marketing van bedrijven door het inzetten van de Social Media strategie. Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest? Deze kennen alvast geen geheimen voor hem. Proactief zoekt hij steeds naar de meest vooruitstrevende manier om data ten volle te benutten om zo winstgevende campagnes op te zetten.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat