Skip to main content
Digital Marketing Lab: Basics Google Analytics

Digital Marketing Lab: Basics Google Analytics

Leer wie jouw website bezoekt en wat je ermee kan doen.

Google Analytics is de gratis tool van Google om alle verkeer op je website te meten en analyseren. Want meten is weten. Tijdens deze opleiding zal je de data van jouw website kunnen analyseren en interpreteren. Leer je het gedrag van je doelgroep beter kennen, kan je de verkeersbronnen op je website vaststellen en zie je welke campagnes succesvol zijn. Op deze manier kan je de juiste beslissingen nemen om je marketing bij te sturen waar nodig. 

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Basics

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Om het praktijkgedeelte van de opleiding te kunnen volgen, is het belangrijk om toegang te hebben tot het Google Analytics account van jouw website. Indien er nog geen Google Analytics account geïnstalleerd is op je website, kan je vooraf, met behulp van de handleiding, een account aanmaken. 

Spreker

Marijke Moreels van Digital Leader. Marijke werkt als Senior SEA expert bij Digital Leader. Met haar 6 jaar ervaring op de teller kent ze de ins en outs van alle Google producten. Ze staat dagelijks aan de knoppen van de Google campagnes. Of er nu met zoek-, display-, video- of shopping campagnes geadverteerd wordt, Marijke zet verschillende kanalen in om relevant verkeer naar de websites van de klanten te brengen en zorgt ervoor dat ze ook écht opbrengen.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat