Skip to main content
Digital Marketing Lab: Advanced SEO

Digital Marketing Lab: Advanced SEO

Optimaliseer de instroom van organische bezoekers op jouw website. 

Behalen jouw webpagina’s al mooie posities in Google maar wil je nog een versnelling hoger schakelen? In deze cursus gaan we voornamelijk dieper in op technische optimalisaties, maar ook geavanceerde content- en linkbuilding methodes komen aan bod. Denk je er aan om je website uit te breiden, een webshop op te starten of je site te migreren, dan kan je met deze SEO-technieken veelvoorkomende valkuilen vermijden en je organisch webverkeer verder boosten. Je leert onder andere bij over rich/featured snippets, structured data, belangrijke html tags voor SEO, kwalitatieve/toxic backlinks, Javascript SEO en site migraties.

Ben je nog geen ervaren digital marketeer en krijg je eerst de basiskennis mee? Schrijf je dan in voor SEO Basics.

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Advanced

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Om aan de praktische oefeningen deel te kunnen nemen, heb je een SEMrush trial account nodig. Je zal voor de opzet hiervan een handleiding ontvangen. Opgelet, het trial account is slechts 7 dagen geldig. Verder heb je ook een laptop nodig voor het praktische gedeelte. Gelieve bij inschrijving ook je website te vermelden aangezien we ter illustratie de theorie zullen toepassen op de sites van de cursisten.

Spreker

Quinten Hebbelynck van Digital Leader. Quinten is als Social Media Expert een echte krak in zijn vak. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote speler in de travel industrie. Met veel enthousiasme ondersteunt hij de online marketing van bedrijven door het inzetten van de Social Media strategie. Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest? Deze kennen alvast geen geheimen voor hem. Proactief zoekt hij steeds naar de meest vooruitstrevende manier om data ten volle te benutten om zo winstgevende campagnes op te zetten.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat