Skip to main content
Digital Marketing Lab: Advanced Google Data Studio

Digital Marketing Lab: Advanced Google Data Studio

Analyseer en interpreteer het gedrag van jouw websitebezoekers met Google Data Studio.

Ongetwijfeld maakt ook jouw bedrijf gebruik van meerdere marketing tools zoals Google Ads, Facebook, LinkedIn, Emailmarketing enzovoort. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om een rapportage te maken van deze verschillende tools. Een Google Data studio dashboard biedt hier de ideale oplossing. Dit dashboard brengt de cijfers van al deze kanalen samen om rapporten op maat samen te stellen en de return van jouw marketinginspanningen overzichtelijk te kunnen analyseren dankzij datavisualisatie

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Advanced

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Je hebt toegang tot een Google Analytics account nodig (gekoppeld aan je website) en het volgen van de Google Analytics opleiding is sterk aangeraden.

Spreker

Marijke Moreels van Digital Leader. Marijke werkt als Senior SEA expert bij Digital Leader. Met haar 6 jaar ervaring op de teller kent ze de ins en outs van alle Google producten. Ze staat dagelijks aan de knoppen van de Google campagnes. Of er nu met zoek-, display-, video- of shopping campagnes geadverteerd wordt, Marijke zet verschillende kanalen in om relevant verkeer naar de websites van de klanten te brengen en zorgt ervoor dat ze ook écht opbrengen.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat