Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Factory - sessie 5: Augmented en virtual reality voor operatoren
Digital Academy

Digital Factory - sessie 5: Augmented en virtual reality voor operatoren

Het spreekt voor zich dat de mensen in een digitale fabriek anders zullen moeten gaan werken. Tijdens deze sessie krijg je een overzicht de mogelijkheden om de operatoren te ondersteunen met behulp van AR en VR toepassingen.

Arkite NV lanceerde in 2016 de HIM, de Human Interface Mate, een virtuele assistent voor operatoren in de maakindustrie. De HIM ondersteunt operatoren om uit te blinken in hun job. Dit gebeurd door middel van 3D-sensoren en projecties. Deze vorm van (Spatial) Augmented Reality zorgt er voor dat de operatoren de juiste instructies, op de juiste locatie, op het juiste moment ontvangen.

Planning:
•    De technologie en toepassingen: Human Interface Mate (20 min)
•    Het verhaal: Arkite NV (10 min)
•    Live demonstratie van de technologie (15 min)
•    Case bespreking Automotive (15 min)
•    Case bespreking Aerospace (15 min)

Proceedix is een Software as a Service-gebaseerd centraal platform om op een eenvoudige manier bedrijfsprocedures, werkinstructies en inspecties te beheren. De bediening gebeurt papierloos en mobiel vanop afstand. Operatoren, technici en inspecteurs kunnen hun workflows uitvoeren met pc, smartphone, tablet of AR smart glasses.

Sprekers:
Jorg Hendrikx, Sales Manager, Arkite
Peter Vanderstraeten, CEO, Proceedix

Dit is de vijfde sessie van het traject Digital Factory.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

df

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo