Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Factory - sessie 4: Industriële digitalisering en data-analyse
Digital Academy

Digital Factory - sessie 4: Industriële digitalisering en data-analyse

Tijdens deze sessie krijgt u een overzicht van de evolutie van het gebruik van data-analyse in een industriële context over het laatste decennium. 

Er wordt de nodige aandacht gespendeerd aan hoe verschillende trends zich met elkaar verhouden, welke industriële meerwaarde deze hebben en wat de hindernissen tot succes zijn. BASF deelt hun visie met betrekking tot het gebruik van deze technologie en geeft aan hoe ze hier naar toe werken. Het eerste deel van de sessie wordt afgesloten met een blik op de toekomst. 

BASF illustreert het realiseren van hun visie met een voorbeeldproject waarbij Data Analytics is gebruikt om succesvol een de efficiëntie en effectiviteit van een chemische installatie te verbeteren. Tijdens dit voorbeeld worden de context, de doelstelling, de aanpak en de resultaten besproken.

Sprekers:
Elie Maricau, Data Analytics Lead, BASF 

Dit is de vierde sessie van het traject Digital Factory.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

df

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo