Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Factory: sessie 2 - Agile als aanpak voor Industrie 4.0
Digital Academy

Digital Factory: sessie 2 - Agile als aanpak voor Industrie 4.0

Er komt veel kijken bij de transformatie naar een slimme fabriek. Niet alle bedrijven hebben het budget en de mogelijkheid om alles stil te leggen en van nul af aan op te bouwen. 

Kan je de transformatie in stappen doen? Hoe begin je eraan en hoe pak je het aan? Zelfsturende teams die flexibel kunnen inspelen op veranderingen kunnen hier antwoord op bieden. Tijdens een interactieve workshop leer wat agile project management is, de ideale samenstelling van een team, communicatiemogelijkheden etc.

Sprekers:
Omar Mohout, Entrepreneurship Fellow, Sirris
Interactieve workshop

Dit is de tweede sessie van het traject Digital Factory.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

df

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo