Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • Digital Deep Dive: Geavanceerde salesprognoses met behulp van AI

Digital Deep Dive: Geavanceerde salesprognoses met behulp van AI

Wil jij verbluffende verkoopresultaten behalen? Benieuwd hoe je jouw verkoopstrategie kunt optimaliseren met AI? Ontdek geavanceerde salesprognoses, data-gedreven inzichten en nauwkeurige voorspellingen om jouw verkoopstrategieën te optimaliseren en je omzet te verhogen.

In deze VUCA (volatile, uncertain, complex and ambiguous) wereld is het als onderneming noodzakelijk om te anticiperen op veranderlijke behoeften van de klant. Door het analyseren van historische verkoop- en klantdata kan jouw organisatie makkelijk navigeren in deze veranderlijke wereld. Het vroegtijdig ontdekken van onregelmatige aankooppatronen, met geavanceerde artificiële intelligentie, ondersteunt jouw organisatie in het bepalen van de verkoopstrategie en draagt bij tot een accurater stockbeheer.

Duik tijdens deze Digital Deep Dive in de wereld van geavanceerde verkoopprognoses. Verkrijg diepgaand inzicht in de AI-modellen die klantverloop verlagen en saleskansen verhogen. Ontdek welke stappen nodig zijn om dit in jouw organisatie te implementeren en leer hoe je jouw verkoopstrategieën optimaliseert met behulp van AI. Het resultaat: een sterkere relatie met de klant en een hogere omzet!

Programma

In deze opleiding verkrijg je inzicht in de mogelijkheden van artificiële intelligentie voor de opmaak van verkoopprognoses door een strategische benadering aangevuld met concrete voorbeelden uit de praktijk:

 • 9.00 tot 10.45 uur: Strategische focus
 • 11.00 tot 12.00 uur: Inzichten uit de praktijk
 • 12.00 tot 12.30 uur: Panelgesprek

Spreker

Pauwel Grepdon, co-founder en co-CEO van Trendskout, een snelgroeiende Vlaamse scale-up. Trendskout ontwikkelde hun eigen AI-platform dat ondertussen geliefd is door meer dan 100 ondernemingen in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koningrijk. Pauwel zal aan de hand van enkele praktische use-cases toelichten hoe predicatieve analyses bedrijven ondersteunt in het maximaliseren van hun verkoop.

Koen Ovaere, co-founder Trendskout. Na het afstuderen begon Koen aan een doctoraatsonderzoek op het gebied van Fuzzy Logic & artificiële intelligentie. Deze verworven expertise paste hij toe in verschillende domeinen, waaronder HR, Productie en Sales, voor bedrijven zoals Siemens, Atlas Copco en diverse kmo's. In 2019 heeft hij samen met Pauwel en Tom Trendskout opgericht om bedrijven te helpen bij het sneller halen van meerwaarde uit AI. Trendskout biedt een gebruiksklaar AI-platform voor sales, kwaliteitscontrole en andere toepassingen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor volgende profielen:

 • Zaakvoerders, ondernemers
 • CCO's & sales- en marketingverantwoordelijken
 • Professionals die hun organisatie willen versterken door middel van artificiële intelligentie

Wil je niets missen en vermijden dat waardevolle inzichten over digitale innovaties aan je voorbijgaan? Dan kan je ook de andere sessies uit deze reeks volgen.

Contactpersoon

Frederik Delodder

adviseur Digitalisering en Innovatie

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: €220
 • Niet-leden: €330

Voor dit seminarie kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille

 • Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
 • Type dienstverlening: opleiding
 • Datum inschrijving: 10/11/2023
 • Projectbedrag: € 220 voor leden, € 330 voor niet-leden
 • Aantal opleidingsuren: 3,5 uren
 • Thema: Digitalisering

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar Frederik Delodder uiterlijk tot 7 werkdagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag