Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digital Company - sessie 4: Digitale HR om de war for talent te winnen
Digital Academy

Digital Company - sessie 4: Digitale HR om de war for talent te winnen

De war for talent maakt de zoektocht naar de geknipte kandidaten veel moeilijker en tijdsintensiever. Langs de andere kant maakt de integratie van digitale tools in de HR-wereld dat personeelsvoering en -werving veel efficiënter kunnen gebeuren. 

The Future of Work, of hoe de gerichte en snel voortschrijdende implementatie van HR Tech oplossingen de manier van werken en samenwerken in een snel tempo zal veranderen en gelijktijdig de rol en competenties van de HR Managers en HR dienstverleners zal door mekaar schudden.
Door meer HR Tech ontstaat er een paradox die meesten nog niet goed bevatten, er komt net méér tijd voor de mens in de organisatie, maar die tijd zal anders ingevuld worden.

Door de “consumerisation” van hiring en HR evolueert de sollicitant/werknemer/freelancer naar een Career Owner die zijn/haar loopbaan zelf in handen neemt.

Opgelet! Om het maximale uit de groepsdiscussie te halen, mogen er maximaal 15 bedrijven deelnemen aan deze sessie. 

Sprekers:
Ben Greeven, CEO & Founder Thalento + co-Founder, HR Tech Valley

 

Dit is de vierde sessie van het traject Digital Company.
Wat is het traject? Samen met een Digital Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Wie zijn onze Digital Academy Coaches? Klik hier.

Tijdens dit traject staat het digitaliseren en verbinden van je bedrijfsprocessen centraal. Het doel is om ervoor te zorgen dat je digitale investering maximaal rendement opleveren en zo je bedrijfsprocessen efficiënter maken. Een win voor u én de klant. Hierbij is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen: gaande van marketing tot digitale orderverwerking en administratie.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuille

dc

 

In samenwerking met 

ing

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 275,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 355,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo