Skip to main content
Digichambres 2.0

DigiChambers 2.0 – Infosessie - VILVOORDE

Overstap naar DigiChambers 2.0 nog niet gemaakt? Now is the time!

Op 16 september 2019 lanceren we DigiChambers 2.0. DigiChambers is erg handig om certificaten van oorsprong aan te vragen voor ondernemingen die internationaal actief zijn. Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan naar onze infosessie. Via praktische video’s leggen we uit hoe je DigiChambers 2.0 gebruikt en hoe je je makkelijk en veilig kan identificeren in het nieuwe portaal. We bekijken ook samen of je browser HTML 5-compliant is - een vereiste om met de nieuwe versie aan de slag te gaan.

Kom je nog persoonlijk je certificaat van oorsprong afhalen aan de Kamer van Koophandel, dan is deze infosessie de ideale opportuniteit om over te stappen naar de digitale versie. Dat gaat sneller en je doet het op een tijdstip dat jou past. Je kan bovendien je facturen en andere documenten ook laten certificeren via DigiChambers.

Voor deze infosessie kan je kiezen uit twee data en twee verschillende locaties: in Vilvoorde op 11 september of in Leuven op 18 september.

 

Deelname is gratis. Een absolute aanrader!

Programma

10.00 tot 12.00 uur: Infosessie DigiChambers 2.0

Met dank aan onze partner Belgian Chambers.

Belgian Chambres

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Vilvoorde)
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Gratis

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op deze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad