Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • DigiChambers 2.0: Digitale tool om online oorsprongsattesten aan te vragen
Voka Infosessie

DigiChambers 2.0: Digitale tool om online oorsprongsattesten aan te vragen

  • Online

DigiChambers 2.0 is de ideale manier om certificaten van oorsprong aan te vragen. Maar hoe werkt de online tool? Welke mogelijkheden zijn er en welke bewijsvoering is vereist om je aanvraag correct in te dienen? Dat leer je in deze infosessie.

In deze infosessie krijg je een volledige uitleg over DigiChambers 2.0, van de aanmaak en beheer van je bedrijfsaccount tot het bekomen van het certificaat.

We kijken naar het hele digitale aanvraagproces en onderzoeken welke mogelijkheden er zijn in het account. Want door de tool van binnen en van buiten te kennen, verlaag je de kans op fouten en boek je heel wat tijdswinst. En door tijdswinst te boeken in het opmaken van de aanvraag, optimaliseer je de logistieke flow van je organisatie.

En wat met de documentatievereisten van je klanten buiten Europa? Welke regels zijn van toepassing op de certificaten voor oorsprong? En hoe digitaliseren en optimaliseren bedrijven een stuk van hun administratie en logistieke flow?

Ontdek het nu in deze gratis sessie!

Contactpersoon

Dave Chapelle

Specialist exportadministratie

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus