Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Dialoogsessie Haven Bereikbaar (GRATIS)

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Alfaport Voka en Port of Antwerp-Bruges organiseren opnieuw een Dialoogsessie Bereikbare Haven. Daarop kan je je niet alleen informeren over de lopende wegenwerken maar ook over een aantal nieuwe werven die op stapel staan. Op 27 juni 2024 blikken we vooruit op wat dit betekent voor de mobiliteit in en rond het havengebied.

Deze sessie kadert in de halfjaarlijkse dialoogsessies 'Haven Bereikbaar', die we sinds 2016 organiseren. De Dialoogsessie geeft bedrijven de kans om de mobiliteitsimpact in te schatten, maar tevens om meer te vernemen over projecten rond alternatieve mobiliteit. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van je werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van jouw vrachtverkeer. 

We nodigen je graag uit op deze bijeenkomst in het Antwerpse Havenhuis. Na de presentaties is er een broodjeslunch voorzien om na te praten.

In samenwerking met: 

 

 

 

Contactpersonen

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Tia Meyvis

Adviseur Mobiliteit

Adres

Havenhuis
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Deze inschrijving wordt uitgevoerd in samenwerking met Alfaport Voka. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat jouw inschrijvingsgegevens worden gedeeld met Alfaport Voka voor administratieve en communicatieve doeleinden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels