Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • Contactdag met de Belgische douaneattachés uit Brazilië, Rusland, India, China en Indonesië
io

Contactdag met de Belgische douaneattachés uit Brazilië, Rusland, India, China en Indonesië

Zou u graag individueel en vertrouwelijk uw plannen of problemen bespreken met één of meerdere geografische douane-experten? Dat kan tijdens de contactdag met de Belgische douaneattachés uit Brazilië, Rusland, India, China en Indonesië op 14 oktober 2019.
 

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD&A) beschikt over een internationaal netwerk van douaneattachés die verbonden zijn aan de Belgische ambassades in deze 5 internationale regio’s. Zij vertegenwoordigen de Belgische douane bij de diplomatieke diensten, de overheidsadministraties en het bedrijfsleven in het land van hun tewerkstelling. 

De douaneattachés hebben een belangrijke economische functie en kunnen u ondersteuning bieden en alle nuttige inlichtingen geven over de douane- en accijnsregelgeving. Voorbeelden zijn verschuldigde belastingen bij invoer, invoerprocedures, enz… Zij staan ook rechtstreeks in contact met de douanediensten in het land van hun op poststelling en beschikken er over een uitgebreid netwerk. Met hun zusteradministratie in het land van tewerkstelling werken zij ook mee aan allerlei projecten op douanevlak zoals bijv. projecten ter beveiliging en facilitering van de handel.

Heeft u dus douanevragen of handelsproblemen met Brazilië, Rusland, India, Indonesië en China? Dan is dit een unieke kans. Samen met Voka KvK Limburg organiseert Voka - KvK Mechelen-Kempen een contactdag.

U vraagt met één of meerdere van onderstaande douane-attachés een gesprek aan en wij geven u het uur van afspraak op basis van de beschikbare agenda die namiddag (first come is first served):

 • Brazilië 
  Mevr. Carine WILLEMS

 • India 
  Mevr. Babette DESFOSSEZ

 • China, Hongkong en Macau
  Mevr. Isabelle BEDOYAN

 • Rusland en Wit-Rusland 
  De heer Robin MACHIELS

 • Indonesië 
  De Heer Eddy DE CUYPER

Meer informatie

Bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen:
Contacteer: Petra Van Bouwelen, International Business Development Manager, via petra.van.bouwelen@voka.be of 0476 909 909.

Bedrijven uit de regio Limburg:
Contacteer: Ward Smits, adviseur internationalisatie, via ward.smits@voka.be of 0475 40 50 28.

In samenwerking met

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempenvoka limburg

 

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50,-
Niet-leden € 75,-

Prijzen zijn exclusief 21 % btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via hanna.poel@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo