Skip to main content
Map

Contactdag met de Belgische douane-attachés

Leg jouw vragen en cases voor aan de Belgische douane-attachés

Op deze contactdag bespreek je tijdens een individuele en vertrouwelijke afspraak je eigen vragen en cases met deze geografische douane-experten.

Maak kennis met de douaneattachés

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD&A) beschikt over een internationaal netwerk van douaneattachés die verbonden zijn aan de Belgische Ambassades in de volgende landen:

  • Brazilië
  • India
  • China
  • Indonesië

Zij vertegenwoordigen de Belgische douane bij de diplomatieke diensten, de overheidsadministraties, het bedrijfsleven en bij de particulieren in het land van hun oppoststelling.

Waarmee kunnen de douaneattachés jou van dienst zijn

De douaneattachés hebben een belangrijke economische functie en kunnen ondersteuning bieden en jou alle nuttige inlichtingen geven over de douane- en accijnsregelgeving. Voorbeelden zijn: verschuldigde belastingen bij invoer, invoerprocedures, etc.

Ook staan ze rechtstreeks in contact met de douanediensten in het land van hun oppoststelling en beschikken er over een uitgebreid netwerk. Met hun zusteradministratie in het land van tewerkstelling werken zij ook mee aan allerlei projecten op douanevlak, zoals projecten ter beveiliging en facilitering van de handel.

Boek een afspraak met een of meerdere douaneattachés

  • Brazilië – Mevr. Carine Willems
  • India – Dhr. Stefan Kessen
  • China (+ Hongkong en Macau) – Mevr. Isabelle Bedoyan
  • Indonesië (+ Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam) – Dhr. Eddy De Cuyper

Na het inschrijven ontvang je een link naar de boekingstool, waarin je zelf de beschikbare timeslots kan bekijken en inboeken.

Contactpersoon

Lorenzo Bequoye

Oorsprongsattesten & exportdocumenten

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht.

Na het inschrijven ontvang je een link naar de boekingstool, waarin je zelf de beschikbare timeslots kan bekijken en inboeken.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag