Skip to main content
China careers event

China Careers event

Jobmarkt voor Europese bedrijven of Chinese vestigingen in België die personeel wensen aan te werven met China kennis!

China careers event

 

 

 

 

 

 

 

 

China heeft vandaag de dag meer en meer impact op de wereldeconomie en vele bedrijven zien zakendoen met deze grootmacht eerder als kans dan als bedreiging.

Om echter succesvol te zijn in China heb je een brede kennis nodig van de cultuur, de politiek, de economie en ook de taal. Daarom is gekwalificeerd personeel van essentieel belang. Je 'China-expert' zal de verschillen in de manier van werken begrijpen en de codes van de Chinese zakenwereld begrijpen. Hij / zij zal je helpen bij het opzetten van een duurzame China-strategie en je ondersteunen om succesvol te onderhandelen met Chinese partners.

Het ‘China Careers event’ is de perfecte plek om je nieuwe potentiële medewerker te vinden. Voor de 8ste editie komen opnieuw een tiental Belgische en Chinese bedrijven samen op de jobbeurs in de zoektocht naar jonge of ervaren talenten met de nodige kennis om aan te sluiten bij hun team. De bedrijven hebben er dus de keuze uit 150 studenten en werkzoekenden die China kenner zijn.

Inschrijven als bedrijf

Doelgroep:

  • Europese bedrijven die op zoek zijn naar Belgische talenten met kennis van China of Chinese talenten in België.
  • Chinese bedrijven met rep offices in België

De Belgisch-Chinese Kamer van Koophandel (BCECC) en Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen nodigen je graag uit om als standhouder deel te nemen aan de editie 2019 van het ‘China Careers Event’. Wil je je inschrijven als bedrijf om zo mogelijk de medewerker(s) te vinden waarnaar je op zoekt bent? Klik op de oranje inschrijfbutton hier rechts op de pagina.

Inschrijven als student of werkzoekende

Graag nodigen wij ook studenten en werkzoekenden uit op het inmiddels welbekende "ChinaCareers"-evenement, de jaarlijkse jobbeurs gericht op kansen voor studenten en werkzoekenden die graag de Belgische-Chinese arbeidsmarkt willen betreden.

  • Heb je Chinees gestudeerd?
  • Ken je de Chinese cultuur, politiek en economie?
  • Begrijp je de verschillen in de manier van werken en begrijp je de Chinese business cultuur? Dan wordt je misschien wel de perfecte partner voor onze deelnemende bedrijven!

Tot nu toe hebben Bank of China, BDO Services, Soudal, Project Engineering and Contracting (PEC), Start2Bric Vandeputte Consulting, Aporol Trading bvba, Wienerberger nv, Luik Airport en nog enkele bedrijven gevestigd op de luchthaven van Luik hun deelname aan ons evenement bevestigd.

Het evenement is gratis voor studenten/alumni en werkzoekenden, maar inschrijven is verplicht. Vergeet niet je CV in het Engels mee te nemen!

Bij vragen contacteer volgende personen:

  • Petra.van.bouwelen@voka.be
  • Chen.si@bcecc.be
  • Kevin.harrings@bcecc.be

In samenwerking met

BCECC logo

Adres

Thomas More Campus Kruidtuin
Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Bedrijven die een beursstand wensen kunnen inschrijven via onderstaande oranje knop 'inschrijven'.
Deelnameprijs voor bedrijven:
BCECC- of Voka-leden: 180 € (excl. Btw)
Niet-leden: 350 € (excl. BTW)

De prijzen zijn geldig voor 2 vertegenwoordigers per bedrijf.
Per extra persoon: 70 € (excl. Btw)

Studenten of werkzoekenden kunnen inschrijven via deze link.
Deelnameprijs studenten: gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Allindus
banner AC S Accountants april
Banner Hendrickx mei
Banner people coach april-mei
banner VanRoey mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse