Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Charismatisch spreken kan je leren. In 12 technieken naar een charismatische pitch.
opleiding vb

Charismatisch spreken kan je leren. In 12 technieken naar een charismatische pitch.

Wanneer pitchen/overtuigen een cruciaal onderdeel uitmaakt van de (innovatieve) cultuur van een organisatie, is een goede begeleiding ervan minstens even cruciaal. Uit onderzoek weten we dat de manier waarop een idee gepresenteerd wordt 3 keer meer impact heeft dan de inhoud van het idee zelf. Met andere woorden kwalitatieve ideeën kunnen verloren gaan, enkel omdat ze niet goed gepresenteerd zijn. Tegelijkertijd toont onderzoek aan dat je charismatisch spreken en het gebruik van humor kan trainen en dat het significante invloed heeft op de beslissings- vorming van het publiek. 

Om mensen te begeleiden voor het geven van charismatische pitches, combineert The Forge wetenschappelijk onderbouwde technieken met uitgebreide podium- en comedy-ervaring. Naast de eigen ervaring vanuit de improcomedy, public speaking en stand-up comedy, kan The Forge ook een uitgebreide ervaring aanspreken van het begeleiden van zeer uiteenlopende profielen. Van directieleden over TEDx sprekers tot wetenschappers die een stand-up comedy set over hun expertise brengen op een podium. Deze combinatie van ervaring met wetenschappelijk onderbouwde aanpak, maakt The Forge een unieke partner om mensen te begeleiden voor het geven van charismatische pitches.  

Programma

13.45 tot 14.00 uur: Ontvangst 

14.00 tot 17.00 uur: Workshop 

Trainer

Geert De Wael/Michaël Van Damme, The Forge

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: €165.00
Niet-leden: €295.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Bespaar tot 40% van je investering via kmo-portefeuille.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

inschrijven voor deze infosessie kan via inschrijvingen.vb@voka.be of via de oranje inschrijfknop

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad