Skip to main content

CFO netwerkevent

Maak kennis met collega-CFO’s en finance managers van Vlaamse ondernemingen tijdens dit netwerkmoment.

Ben je als finance professional op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,…? 

Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven. In dit netwerk worden verschillende actuele, strategische en operationele thema’s van financieel en administratief management onder de loep genomen. Niet te veel theorie, maar heel veel praktijk.
Maak kennis met dit netwerk tijdens dit CFO netwerkdiner.

Voor wie?

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren. Zij hebben daarbij nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.

Programma

18.00 – 19.00 u.: Keynote – CFO of the Year 2021 Ingrid Daerden van Aedifica: Wat is de rol van Ingrid in de groei, de financiering en de verdere strategische ontwikkeling van het bedrijf?
19.00 – 20.00 u.: Kennismaking met collega-CFO’s uit het Voka-netwerk
20.00 – 21.00 u.: Diner & netwerking

 

Partners

Deloitte
 

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen - Info & Advies

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Niet-leden: op aanvraag.

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat