Skip to main content
Cameratraining

Cameratraining

Een onverwacht tv-interview: goed voorbereid is half gescoord!

Het kan zomaar op een dag gebeuren: een voorval dat ruchtbaarheid krijgt, en plots staan de camera’s van de nieuwsdienst aan de bedrijfspoort. Of ze jou even mogen interviewen. Hoe maak je in 30 seconden een goeie indruk en breng je precies de boodschap over die je wil overbrengen

 

Onder de deskundige leiding van Bob Vermeir, communicatiemanager en woordvoerder van de VRT, leer je hoe je professioneel omgaat met de camera, Het is een vaardigheid die techniek, professionaliteit en focus vereist. Je oefent het allemaal tijdens deze exclusieve workshop. Een unieke kans!

Programma

In deze interactieve workshop leer je hoe je een televisie-interview geeft. Aan de hand van eigen cases train je de tips & tricks. Je leert hoe je jouw boodschap helder en doeltreffend overbrengt. Je ervaart hoe het is om voor de camera te staan en hoe je jouw (bedrijfs)belangen goed verdedigt. We bespreken strategische keuzes en zetten ze om in handige tools. Als de pers plots voor de bedrijfspoort staat, zal je goed voorbereid zijn, want een interview voor de camera kan jouw bedrijf maken of kraken.

Partner

kmop

Contactpersoon

Margot Vandermeulen

Coördinator Kameracademie en opleidingen

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: € 650
Niet-leden: € 875

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad