Skip to main content
Map
Voka Business Club

Business Club Strategic Sourcing

Internationaal Ondernemen

Tijdens de businessclub strategic sourcing & import leert u hoe uw aankoopstrategie nog beter af te stemmen op de globale markten. 

Door de coronapandemie en uiteenlopende geopolitieke gebeurtenissen hebben de aankoopafdelingen van bedrijven de jongste jaren heel wat uitdagingen gekend. Meer dan ooit onderstreept dit de meerwaarde van een kwaliteitsvolle en weerbare aankoopstrategie. In de businessclub strategic sourcing & import leer je hoe je jouw aankoopstrategie nog beter afstemt op de globale markten.

In jouw aankoopstrategie moeten onafhankelijkheid en weerbaarheid van jouw bedrijf centraal staan. Deze businessclub leert je daarom om risico’s te beheersen en kosten te besparen, door in te zetten op verschillende markten en samen te werken met diverse leveranciers. In elke sessie bespreek je samen met een coach de nieuwe trends of meest opmerkelijke obstakels op vlak van aankoopbeleid. Er is ook ruimte om met gelijkgestemde collega's ervaringen en tips & tricks uit te wisselen.

Programma
Tijdens de kick-off op donderdag 2 februari 2023 leren de deelnemende bedrijven elkaar beter kennen. Samen met ervaren mentoren stel je een programma op maat van de groep samen. 

Tijdens zeven daaropvolgende sessies neem je met de groep telkens een ander thema onder de loep. Zo verwerf je steeds nieuwe inzichten die jouw bedrijf toelaten om het aankoopbeleid te verfijnen. 
Deze sessies vinden bij voorkeur plaats bij de deelnemende bedrijven. Waar mogelijk is er ook steeds een bedrijfsbezoek aan gekoppeld.

Doelgroep
Aankoopmanagers en -verantwoordelijken, procurementmanagers, bedrijfsleiders en businessstrategen van internationaal actieve bedrijven.

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Contactpersoon

Fatim Ramadane

adviseur internationale netwerken

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De prijs bedraagt 1200 euro excl.btw. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende