Skip to main content
Business Club International Finance 2021

Business Club International Finance 2021

Netwerk & best practices met CFO’s van Vlaamse ondernemingen met internationale focus

Ben je als CFO op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering, …? 

Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. In dit lerend netwerk worden verschillende actuele, strategische en operationele thema’s van financieel en administratief management onder de loep genomen. Niet te veel theorie, maar heel veel praktijk.

Programma

Kennismaking & uitdagingen van de CFO - donderdag 18 maart 2021 – van 18.00 tot 21.00 u.

  • We maken uitgebreid tijd om verder kennis te maken, elkaars uitdagingen te leren kennen en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.

Volgende sessies

  • Sessie 2: maandag 26 april 2021
  • Sessie 3: woensdag 19 mei 2021
  • Sessie 4: dinsdag 15 juni 2021
  • Sessies in het najaar: data n.t.b

Telkens van 18.00 tot 21.00 u.

Thema’s & topics
De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, transfer pricing, M&A, cash flow management, rapportering, consolidatie, digitalisering van finance, blockchain, inspirerend leiderschap voor de CFO, …

Format
De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen.

Locatie
De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in Oost- of West-Vlaanderen) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Kortrijk en te Gent.
 

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren.
Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.
Het bedrijf is Vlaams en internationaal actief, heeft minimum 400 FTE en minstens 50 miljoen euro omzet.

Partners

Deloitte

 

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen & Advies

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 1200 euro (excl. btw)

Exclusief voor CFO’s op uitnodiging of na goedkeuring van de inschrijving.

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat