De voeding is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen, en is continu in beweging. In deze tweeledige Business Club kunnen internationaal actieve voedingsbedrijven de krachten bundelen en ervaringen delen binnen een informeel en vertrouwelijk kader.
Om het traject nog beter te kunnen afstemmen op maat van de deelnemers, bestaan er twee versies van de Business Club Food:
Ben je niet zeker welke Business Club Food het beste bij jouw onderneming past? Contacteer dan Charlotte Dekimpe voor meer info.
Aan de hand van thema’s die de deelnemende bedrijven bepalen, worden er sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Er is telkens ook ruimte voor kennis- en ervaringsuitwisseling tijdens de sessie of tijdens het informele netwerkmoment.
Programma
Tijdens de kick-off op woensdag 28 september 2022 (start om 15 uur) leren de deelnemende bedrijven elkaar kennen op een informele manier. Onder begeleiding van de ervaren mentoren wordt een programma op maat samengesteld.
Tijdens de 6 sessies wordt telkens een ander thema onder de loep genomen, die jou zal helpen om nieuwe inzichten te verwerven en steeds verder te groeien.
Een greep uit de thema’s:
- Trends in food & beverage
- Innovatie van producten
- Marketing
- Logistieke flow
- Duurzaamheid
- Voedselveiligheid
- Circulair ondernemen
- …
Doelgroep
C-level profielen van West-Vlaamse kmo’s in de voedingssector. Werk je in een kmo in de voedingssector en wil je nieuwe internationale markten verkennen? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in best practices om jouw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven.
Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om te vermijden dat de open kennis- en ervaringsuitwisseling beïnvloed wordt. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven.
Voor meer info kunt u contact opnemen met Charlotte Dekimpe.