Skip to main content
Map

Business Club - Food Expand

De voeding is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen, en is continu in beweging. In deze tweeledige Business Club kunnen internationaal actieve voedingsbedrijven de krachten bundelen en ervaringen delen binnen een informeel en vertrouwelijk kader.

Om het traject nog beter te kunnen afstemmen op maat van de deelnemers, bestaan er twee versies van de Business Club Food:

Ben je niet zeker welke Business Club Food het beste bij jouw onderneming past? Contacteer dan Charlotte Dekimpe voor meer info.

Aan de hand van thema’s die de deelnemende bedrijven bepalen, worden er sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Er is telkens ook ruimte voor kennis- en ervaringsuitwisseling tijdens de sessie of tijdens het informele netwerkmoment. 

Programma

Tijdens de kick-off op woensdag 28 september 2022 (start om 15 uur) leren de deelnemende bedrijven elkaar kennen op een informele manier. Onder begeleiding van de ervaren mentoren wordt een programma op maat samengesteld.

Tijdens de 6 sessies wordt telkens een ander thema onder de loep genomen, die jou zal helpen om nieuwe inzichten te verwerven en steeds verder te groeien.

Een greep uit de thema’s:

  • Trends in food & beverage
  • Innovatie van producten
  • Marketing
  • Logistieke flow
  • Duurzaamheid
  • Voedselveiligheid 
  • Circulair ondernemen

Doelgroep

C-level profielen van West-Vlaamse kmo’s in de voedingssector. Werk je in een kmo in de voedingssector en wil je nieuwe internationale markten verkennen? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in best practices om jouw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven. 

Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om te vermijden dat de open kennis- en ervaringsuitwisseling beïnvloed wordt. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven. 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1400 euro
  • Niet-leden: 2100 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 21

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG's 2 & 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 2

 

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag