Skip to main content
Map

BTW-Optimalisatie

  • Online

In deze online sessie worden belangrijke key points van de btw-wetgeving uitgelicht waarop elk bedrijf dient te letten. Er wordt ingegaan op enkele belangrijke btw-nieuwigheden en er wordt inzicht verleend in de informatisering die bedrijven moeten ondergaan om tegemoet te komen aan de nieuwe digitaliseringsvereisten van de Belgische en Europese wetgeving.

Deze onlinesessie zal actief aangepast worden aan het profiel van de ingeschreven leden en er zal ruimte zijn om de sessie te sturen naar de noden van de groep.

Spreker

Met Tim Van Roy hebben we een spreker die 15 jaar ervaring heeft in verscheidene btw-domeinen en btw-achtergronden. Hij werkte voor de overheid in de btw-administratie, werkte als consultant voor grote, internationale spelers met een nadruk op export en import en als boekhouder en CFO voor KMO's met dagdagelijkse btw-beslommeringen. Daarnaast geeft hij al jaren fiscale les aan verscheidene universiteiten en hogescholen waarbij ook de basisbtw onder de loep wordt genomen. De sessie zal heel praktische tips geven en focussen op reële problemen van bedrijven.

Met de steun van

Logo Vlaio

Contactpersoon

Tim Van Roy

Manager Financiën

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus