Skip to main content

Bryo StartUp Vlaams-Brabant

  • On- en offline

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan. 

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we samen ervoor zorgen dat de we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

  • De Bryo-kickoff: Samen met 15 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. 
  • 6 experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 
  • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 
  • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek 
  • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. 

Het volgende Bryo StartUp-traject start op 27/10/2020 & 28/10/2020 

Schrijf je hier in of contacteer jill.deberlanger@voka.be, +32 0477 17 86 10 voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

a

 

Contactpersoon

Jill Deberlanger

Adviseur Starters - Bryo

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw),
Incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Vlaams-Brabant (max. 2 jaar) i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad