Skip to main content
Map
Voka Traject

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen voorjaar 2024

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Voor al deze zaken ben je bij Bryo StartUp aan het juiste adres!

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

De Bryo kick-off
Samen met 20 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we  workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. Meer info over het programma van de kick-off vind je verderop.

6 expertensessies
Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 

Deelname aan 2 businessdates
Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens een één-op-één-gesprek krijg je de kans om jouw vragen te stellen.

(Jong)Voka Lidmaatschap
Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel, het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Voka vertegenwoordigt bovendien de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Samen timmeren we aan een optimaal kader om vrij en succesvol te kunnen ondernemen in Vlaanderen. Zo ben je lid van een community van 3000 leden in Oost-Vlaanderen en  krijg je toegang tot netwerkevents, exclusief voor leden! Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. Als lid van Voka Oost-Vlaanderen kan je bovendien ook deelnemen aan de activiteiten van Jong Voka Oost-Vlaanderen!

Jong Voka verenigt, versterkt en verdedigt jonge ondernemers, intrapreneurs en freelancers. Op jaarbasis organiseren we een 20-tal laagdrempelige events waarop je steeds welkom bent. We luisteren naar jouw belangen en bieden workshops aan die je aanvullend op jouw Bryo traject kunt volgen. 

Plan onmiddellijk een intake gesprek in via deze link

Contactpersonen

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 500 excl. BTW.
Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

VLAIO - Voka

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.