Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Traject

Bryo StartUp | Najaar 2024

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Welkom bij Bryo StartUp, dé starterscommunity van Voka. 

Bryo StartUp - Voor net gestarte ondernemers met groeipotentieel

In deze community wissel je ervaringen uit met andere starters, krijg je nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en bespreek je je belangrijkste vraagstukken met je coach. Bovendien is Bryo StartUp een hecht netwerk waar je ook na afloop van het traject op kan terugvallen. 

Hoe ziet zo'n Bryo-traject eruit?

  • 1 jaar lang, 10 bijeenkomsten met een groep van 20 collega-starters
  • Een sfeer van vertrouwen, dankzij ervaringsuitwisseling en sterke teambuilding
  • Inspiratie door ervaren ondernemers, starters en externe experten 
  • Een individuele coach die je het hele traject lang bijstaat
  • Toegang tot het Voka-netwerk om jouw start-up te ondersteunen

Programma

Het kick-off-weekend

We trappen het traject af met een kick-off-weekend. Je maakt er kennis met je collega-starters en hun ambities. En aangezien het traject steunt op jullie ervaringen, als gelijkgestemde founders, werken we hard aan het bouwen van een hecht team. Tijdens het startweekend lijsten we de prioriteiten op waar we het komende jaar samen aan zullen werken. 

Praktisch
Kick-off-weekend op 18 en 19 oktober (vrijdag, 9.00 uur tot zaterdag, 12.00 uur)
Waar? YUST (Coveliersstraat 6, 2600 Antwerpen)

StartUp-sessies

Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van jouw uitdagingen: dat staat centraal tijdens de 10 collectieve sessies. Je werkt samen met de groep aan je zaak, en dat rond thema's die je zelf vastlegt met je collega's. Van strategie en prijszetting tot digitale marketing en sales, de belangrijkste businessfundamenten komen absoluut aan bod. De inhoud wordt gegeven door experts in de gekozen topics.

Praktisch
Data en topics te bepalen tijdens de kick-off. 

Individuele coaching

Even niet in je zaak, maar aan je zaak werken: je Bryo-coach staat steeds voor je klaar bij vragen of voor advies. Je krijgt er een vertrouwenspersoon en onafhankelijk klankbord bij, en een matchmaker in het Voka-netwerk. Je coach neemt sowieso contact op voor een 1-op-1-gesprek tijdens het traject.

Netwerking

Tijdens het traject leg je heel wat nieuwe contacten met andere start-ups. En met drie extra netwerkevents versterk je netwerk verder: je ontmoet Bryo-alumni en experten uit het Voka-netwerk.

Wat nog? Ons Ondernemersmagazine, natuurlijk! Elke maand brengen we daarin het verhaal van een boeiende starter. 

Maak jij ook snel deel uit van onze community?

Kort samengevat: Bryo StartUp is een uitdagend traject waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming. Wil jij er deel van uitmaken? Geef je interesse door via de inschrijfpagina of boek hier rechtstreeks een kennismaking met StartUp-adviseur Margit. Na een intakegesprek finaliseren we je inschrijving.

 

 

Partner VLAIO

Contactpersoon

Margit Wuyts

Startersadviseur

Adres

YUST
Coveliersstraat 6
2600 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 + €170 starttweedaagse (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Partner VLAIO

Contactpersoon

Margit Wuyts

Startersadviseur

Adres

YUST
Coveliersstraat 6
2600 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 + €170 starttweedaagse (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.