Skip to main content
bryo

Bryo StartUp Mechelen-Kempen Tech

Als founder van je tech startup ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvol bedrijf. In een sector die zo snel evolueert is het cruciaal om de juiste keuzes te maken, de nodige kansen te grijpen en de voornaamste valkuilen te vermijden. Je wilt dus steeds je commerciële vaardigheden verscherpen, een sterk zakelijk netwerk uitbouwen en een klankbord creëren voor je groeistrategie. Enter Bryo…

“Belgium’s best kept secret” – Omar Mohout. Bryo is de startup-community van Voka Kamer van Koophandel voor gepassioneerde ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te groeien. Het Bryo Tech StartUp-traject van Voka Mechelen-Kempen ondersteunt startende bedrijven in de technologie-sector.

bryo

 

Wat kan je verwachten?

  • De Bryo-kickoff: Samen met je collega-ondernemers uit verschillende tech-domeien (SAAS, VR & AR, AI, IOT, Robotics, applications & software…) vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken.

  • 7 experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. De volgende thema’s komen zeker aan bod: Pricing voor tech-startups, Sales Acceleration, Hiring & recruiting, Sales Channels & Go-to-Market, Financing, Revenu Model & Margins

    • Het traject eindigt met een strategic review waarbij je pitcht aan een panel van business mentors en ervaren ondernemers. Met deze feedback bepaal je de stappen voor je groeistrategie.
  • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 

  • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek.

  • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

En verder:

  • Via het gratis professioneel gemonteerd startersfilmpje deel je online jouw verhaal met de wereld
  • Tal van community-events om je met mede-ondernemers te omringen: Jong Voka, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions…

 

Programma:

Het volgende Bryo Tech StartUp -traject start op 25/9/2020.
Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum.

Informatie en inschrijvingen:

Schrijf je hier in of contacteer mathias.teuwen@voka.be, +32 487 80 95 80, voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Enkele getuigenissen

Headminer

Okkapi

Contactpersoon

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via mathias.teuwen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl